lørdag 2. april 2011

Harry houdinis elefant


Kjenner du nokon som har vakse opp hos mor si og ikkje kjenner faren sin?
Denne boka har eg tenkt på å lese lenge. Det er lenge sidan eg kjøpte ho inn på biblioteket. Men no endeleg. Me møter Anders på fotballturneringa Norway cup ein sumardag. Han slit benken og har igrunn oppgåva med å fylle drikkeflasker. Rett før den første kampen får Anders ein telefon frå mor si. "Far din har kreft og ikkje lenge att å leve, det størtste ynskje hans er å treffe deg. Vitjingstida er kvar dag mellom 19 og 20." Oj kva skal eg gjere tenkjer Anders. Han har ikkje truffe faren og no kjem denne meldinga. Han lurer på kva for person han er, det einaste han veit er at han er filosof. Då Anders tropper opp på radiumhospitalet er det mange tanker som fer gjennom hovudet hans, kva slags mann er han og kor sjuk er han. Det vert eit godt møte og Anders vert forelska!!! Ein medpasient på sjukehuset er på Anders sin alder og liker til og med favorittgruppa til Anders.
Spenninga går på kor lang tid faren til Anders har att? rekker Anders å verta kjend med far sin? Klarer Anders å kapre Vivian?

3 kommentarer:

  1. de må ver ein av verdens ekkleste bøker

    SvarSlett
  2. de vist både fisker med apelsin tiss og fisker uten tiss av apelsin men du er en litt rar person som blogger om bøker :P

    SvarSlett